Az ingatlanhirdetések új generációja.

Rendeljen gömbpanoráma fotózást, teljes betekintést nyújtó virtuális bemutatóval. A magával ragadó és lenyűgöző látvánnyal, minden eddiginél hatékonyabbá válik az ingatlan értékesítés. Nem kell az érdeklődőkkel kényelmetlen időpontokat egyeztetni a megtekintéshez, hiszen a potenciális ügyfelek a szokványos képek helyett, már a látványtól felfokozottan keresik majd a részletek egyeztetésért.

Lehetőségek:

  • Hirdetését feladhatja a megrendeléssel, fizethet PayPal-al, vagy átutalással, ezután munkatársunk időpontot egyeztet Önnel a fotózás idejére. Az elkészült virtuális bemutató, rövid feldolgozást követően jelenik meg a hirdetésében.
  • Megrendeli a fotózást és munkatársunkkal együtt készíti el a hirdetését, segédkezünk alaprajzkészítéssel, szövegszerkesztéssel és fizethet készpénzben is.

A fotózás gyors, nagyon rövid időt vesz igénybe, de kérjük, hogy készüljön fel rá, érdemes minél kevesebb használati tárgyat a látótérben hagyni, szükség esetén munkatársunk is segít, hogy a legjobb eredményt tudjuk nyújtani a vonzó látvány eléréséhez.

A virtuális bemutatóval rögtön a címoldalon jelenik meg hirdetése, illetve a keresési-találati rangsorban előresoroljuk a hasonló ingatlanokat megelőzve.

Az ingatlant vásárolni szándékozók örömmel fogadják a bemutatókat és előnyben részesítik az ilyen formában megjelenteket, mivel a nehéz választást segíti. A vásárlók szintén jelentős időt takaríthatnak meg a felesleges és érdektelen ingatlanok megtekintése helyett.

Mutassa meg eladó ingatlanját virtuális "gömb" panoráma bemutatóval. Rendelje meg most a 360° fotózást, bevezető áron, 3 hónapos hirdetéssel 19.700,-Ft-ért.

Alábbi elérhetőségeinken várjuk megkeresésüket minden hétköznap (8 és 16:30 között)

E-mail: Sipos Márió

Telefon: 06 30 966 4324

 


Megrendelem!

Név

Telefon

E-mail

Üzenet